3D-pussel i trä - Djur, Gorilla

Pussla ihop en gorilla, uggla, sjöhäst eller haj som modell i trä!Har du en stund över och vill sätt koncentration, problemlösning och motorik på prov? Gör det med ett 3D-pussel! Inga verktyg eller lim behövs, bitarna trycks helt enkelt ut från en träplatta och monteras ihop som en sittandes eller stående modell. Som ett pussel - fast på en helt ny nivå!Välj mellan motiven:Gorilla - 105 bitarStorlek, monterad: 11 x 5 x 12 cm.Uggla - 42 bitarStorlek, monterad: 9 x 7 x 12,5 cm.Sjöhäst - 33 bitarStorlek, monterad: 10 x 6,5 x 16,5 cm.Haj - 40 bitarStorlek, monterad: 16,5 x 10 x 11,5 cm.Dessa pussel kommer platt med laserskurna bitar att lossa och montera ihop som en modell i trä. Efter att du satt ihop djuret kan det stå/sitta som en häftig modell i exempelvis en hylla eller på skrivbordet!Material: Trä.Levereras i en platt förpackning med laserskurna bitar att lossa och montera ihop.Instruktioner på engelska medföljer.Detta är inte en leksak och rekommenderas inte för barn under 14 år.Kommer från Kikkerland.


Läs mer i butiken

Alessi - Julgranskulor, Skimmer, Familjen

Vackra set med genomskinliga, skimrande julgranskulor! Dekorera i hemmet med eleganta, blåsta julkulor i glas! Kulorna som kommer från italienska Alessi har alla motiv som är inspirerade av julens bibliska berättelser. Bland de skimrande julkulorna hittar du Jesusbarnet med familj, de tre vise männen och även ängeln och Julstjärnan! Välj mellan olika set: Ängel och stjärna - i setet ingår 2 st kulor. De tre vise männen - i setet ingår 3 st kulor. Familjen - i setet ingår 5 st kulor: Jesusbarnet, Maria, Josef, en åsna och en oxe. • Kulorna säljs i set (se information om dessa ovan). • Kulorna är ca Ø 6 cm stora. • Guldsnöre för upphängning medföljer. • Julkulorna är blåsta ur glas och handmålade. • Kommer från Alessi.


Läs mer i butiken

Breba - Blommor, Multi

Brebas blommor har prytt och glatt barn ända sedan 70-talet!Denna klassiker tillverkas nu, liksom då, i Tyskland på precis samma sätt och i samma fabrik.Förpackningen innehåller små, färgglada och finurliga blommor som hakas i varandra och blir till halsband, armband, hårband, skärp, dekoration till paket, vaser eller krukor. Bara fantasin sätter gränser!Blomlänkarna kan plockas isär och återanvändas flera gånger. Roligt pyssel för både stora och små!Förpackningen innehåller 100 st Breba blommor i 13 olika färger.Ca 8-10 blommor räcker t.ex. till ett armband.OBS! På grund av smådelar är denna produkt ej lämplig för barn under 4 år.__Tips! Trevligt pyssel t. ex. på barnkalas!


Läs mer i butiken

Bricka - FIKA, Röd

Den perfekta fika-brickan i snygg design!Fika: Ett litet ord med stor betydelse för svenska folket. Denna bricka fångar helheten med en stilren, typografisk design och en kort beskrivning av ordets innebörd. Det kan inte bli mycket tydligare än så här!Perfekt bricka till fikastunden, kaffepausen eller frukosten. Brickan har lagom med plats för en uppsättning med kopp, glas, smörgåsar och bakverk eller sötsaker som exempel. När brickorna inte används är de dessutom snygga att låta stå framme som dekoration. Fin som present till den inredningsintresserade fika-fantasten!Välj mellan flera olika färger med svensk text. På den blå-gula brickan beskrivs ordet fika på engelska. Kul att ge bort till internationella vänner!Se även FIKA-muggar och mindre FIKA-brickor här!Mått: 27 x 20 cm.Tillverkad i Sverige av pressad björk med laminat.Finns i flera olika färger att välja mellan!Säljs styckvis.Kommer från I Love Design.


Läs mer i butiken

Disktrasa med rolig text - Kraftord, Fan å hans moster

Låt disktrasan stå för svordomarna vid spill och kras!Visst kan det vara surt att torka spilld dricka eller kladd på bordet om och om igen? Svordomarna ligger och lurar innanför läpparna, desperata att komma ut oavsett om det passar sig eller inte. Bit ihop, räkna till tio och låt den roliga disktrasan stå får snacket istället!Välj mellan två olika motiv:"Fan å hans moster städar inte köket. Det får du göra.""Helvetes jävla skittrasa."Här hittar du fler disktrasor med roliga citat!Disktrasa med miljövänligt tryck.Material: 70% cellulosafiber och 30% bomullsfiber.Mått: 20 x 17 cm.Säljs styckvis.Design: Erika Tubbin.Miljö/Skötsel:Kan tvättas/koktvättas i upp till 90 grader.Kan tvättas i disk- eller tvättmaskin.Kan komposteras när trasan gjort sitt.


Läs mer i butiken

Disktrasehängare - Pluring, Svart

Pluring är en smart hängare disktrasor, handdukar och putshanddukar mm.Du behöver inte längre ha några band eller hål i det du ska hänga upp, med Pluring trycker du bara in handduken och drar snabbt och enkelt ut den vid användning!Du fäster Pluring disktrasehängare med dubbelhäftande tejp som finns på baksidan. Inga skruvar behövs! (Går att skruva upp om man vill, men skruv ingår ej.)Perfekt i kök, och badrum, och passar särskilt bra i båtar och husvagnar där man helst inte borrar!Mått: 5,5 cm i diameter.Gjord av plast (kromfärgad Pluring är av kromplätterad plast).


Läs mer i butiken

Doftpåsar till skor - Cederträ (4-pack), Brun

Doftpåsar som håller skor och garderober fria från fukt och odör!Säg hejdå till illaluktande skor! Dessa små skopåsar håller skorna fräscha och gör att de luktar gott igen!Påsarna innehåller cederträ som är fuktreglerande, håller skadedjur borta och dessutom doftar gott!Användning:Lägg en påse i dina skor när du tagit av dig dem och se fram emot fräscha skor nästa gång du ska ta på dig dem! Påsarna går även utmärkt att lägga i byrålådor, i väskan, garderoben eller andra ställen där du vill ha en fräsch doft och hålla skadedjur och fukt borta.Set med 4 st doftpåsar.Innehåll: Bomull och spån av cederträ.Mått: ca 10 x 7 cm.Kommer från Kikkerland.


Läs mer i butiken

Duschdraperi - Blommor, Multi

Piffa till badrummet med ett blommigt duschdraperi!Har du alltid drömt om att stå och duscha mitt på en äng? Inte? Nåväl. Nu kan du det i alla fall! Detta duschdraperi är grönt av gräs och pryds av färgglada blommor. Med detta draperi är det alltid sommar i duschen! Ett roligt sätt att göra badrummet friskt och levande!Material: 100% polyester.Mått: 180 x 200 cm.Kommer från Kikkerland.


Läs mer i butiken

Edwin Jagger - Rakborste faux, Svart

Engelsk rakborste med syntetiskt fiberhår!Sätt guldkant på rakningen med en klassisk rakborste av hög kvalitet från Edwin Jagger. Denna rakborste med syntetisk borst är ett veganvänligt alternativ till djurborst!Fibrerna har inslag av bruna och vita färgskiftningar som påminner om naturhår. Syntetborsten är något mjukare men håller samma höga prestanda vid rakning. Optimal för dagligt bruk då materialet är lätt att rengöra, torkar snabbt och inte kräver en lika stor mängd raktvål eller kräm för att få upp ett rikligt lödder. Det greppvänliga handtaget är gjort i plast och färgerna påminner om ebenholts och elfenben.För bästa resultat används rakborsten med en riktig raktvål på fuktad hud. Arbeta fram rikligt med lödder, raka och skölj.Här hittar du fler produkter för skägg- och mustaschvård!Material: Syntetiska fiberhår och handtag i plast.Mått:Total höjd: 10,5.Handtag: H 5,5 x Ø 3,5 cm.Rakborsten rengörs i varmt vatten och hängs upp och ner för att torka.Kommer i en fin presentförpackning.Perfekt för veganer!Kommer från Edwin Jagger.


Läs mer i butiken